BOEK – IEDEREEN MOOI – Angelique over de kracht van make-up

GRATIS verzending vanaf € 50

BOEK – IEDEREEN MOOI – Angelique over de kracht van make-up

24,99 

Wil jij als eerste een gesigneerd exemplaar ontvangen + luxe make-up miniaturen en een leuke verrassing erbij? Pre-order dan nu al jouw boek!

Verwachte leverdatum op jouw adres: 27 maart
Geef je het boek cadeau? Noteer dan de naam van de lucky receiver bij de check-out. Dan pas ik graag mijn handgeschreven boodschap aan.
Opgelet: De producten die je eventueel toevoegt aan je pre-order worden samen met je boek geleverd. Wil je je producten eerder ontvangen? Maak dan een afzonderlijke bestelling voor je producten.

Maquilleer je je eigenlijk al heel je leven op dezelfde manier? Of weet je gewoon niet hoe je eraan moet beginnen? Ben je bang dat make-up slecht is voor de huid? Of was make-up enkel iets voor op je trouwdag? In mijn boek toon ik je dat je geen dikke laag make-up hoeft te dragen om te stralen.

Leer stap per stap je sterktes accentueren en je zwaktes camoufleren. Maar beginnen bij het begin: een gezonde huid. Ik ben je allerstrengste tante als het over reinigen gaat. Geen smoesjes meer! In ruil leer je hoe je een natuurlijke ‘no make-up, make-up look’ creëert, maar ook de feestelijkere looks komen zeker aan bod.

Beschrijving

Veel leesplezier!

XOXO
Angelique