Workshops in groep

Tips op maat voor jou alleen of samen  met  je vriendinnen, je zus of je mama.

MAKE-UP WORKSHOP

Welke kleuren passen bij mij? Welke kleuren zou ik beter mijden? Is mijn foundation klaar voor de vuilbak? Hoe werk ik mijn wallen weg? Welke dagcrème gebruik ik best?

In een gezellige sfeer kom je te weten hoe je je huid verzorgt en hoe je er op je best uitziet. Stap voor stap leer je jezelf opmaken met een natuurlijke make-up. Je komt te weten wat mooi is bij jou persoonlijk. Eerst demonstreer ik het voor & na effect, en daarna word je door mezelf of een collega opgemaakt. Intussen geniet je van bubbles & bites.

Na deze workshop breng je dagelijks bij jezelf een mooie, eenvoudige en vooral snelle make-up aan. Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen!

De workshops vinden plaats te ’s Gravenwezel, telkens van 9.30 tot 13.00 u of van 14.00 tot 18.00 u. Mag ik je vragen op tijd te komen, zodat we op het afgesproken uur kunnen starten?

Prijs voor een Make-up of Styling workshop is € 65. 

Schrijf je HIER in.

Ik kijk er alvast naar uit je te doen stralen!

X

Angelique

YOUR SKINCARE ROUTINE

Leer jouw huid op de juiste manier te verzorgen in deze anderhalf uur durende sessie. Want… de juiste routine met de juiste producten en de correcte handelingen is de sleutel tot een gezonde en mooie huid. En… het zorgt er tevens voor dat je langer de rimpels de baas kan.

In leuk gezelschap leer ik je aan hoe jouw ideale skincare routine eruitziet, welke producten in welke volgorde moeten, én waarvoor ze dienen. Maar ook hoe je elk product apart gebruikt om maximale effecten te bekomen. We kijken naar je huidtype en je gaat naar huis met heel wat tools om elke dag stralend verzorgd aan de dag te starten. 

De sessie vindt plaats bij VRIESDONCK CLINIC, Bredabaan 43, Brasschaat. 

Prijs: 25€  (Wil je na de sessie producten aankopen? Dan wordt jouw inschrijvingsgeld van het bedrag afgetrokken.)

Schrijf je HIER in.

Ik kijk er naar je de tips and tricks van de huidverzorging aan te leren.

X

Angelique

TIP: Verras je mama, zus of een vriendin met een leuke cadeaubon voor een make-up of skincare workshop.

PS heb je een hotmail mailadres? Dan duurt het na inschrijving op de site wat langer vooraleer je een bevestigingsmail ontvangt. Geen paniek dus 😉