POWDER ME SPF 30 – Golden

GRATIS verzending vanaf € 50

POWDER ME SPF 30 – Golden

49,90 

De beste zonbescherming in poedervorm voor gelaat & lichaam! Ideaal om mee te nemen in je handtas en te gebruiken op een terrasje, in de auto,… waar je ook maar de zon op je huid voelt.

Artikelnummer: 13707 Categorie:

Beschrijving

Je huid blijft mooi mat, wordt gekalmeerd én is beschermd voor de zon. Geen gedoe met plakkerige crèmes! Ook de kids zijn fan van de transparante versie. What’s not to like?

Powder-Me wordt aanbevolen door de Skin Cancer Foundation en bevat een 100% minerale, natuurlijke filter tegen de schadelijke zonnestralen (UVA & UVB). Daarom is dit poeder ook prima geschikt voor zij die reageren op de klassieke zonnecrèmes. Zonbescherming is nu eenmaal de beste anti-aging tip die ik kan geven!

Golden geeft een warme glow aan de medium tot medium-donkere huidtypes. Tanned is een donkerdere, warm gouden kleur die ook heel mooi is op de benen. Translucent is transparant en geschikt voor de lichtere huidtypes, mannen en kinderen.

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de dop en draai de applicator met spons los. Verwijder de folie. Draai de spons terug vast op het potje en druk een aantal keren aan op je handpalm totdat je het poeder op het sponsje tevoorschijn ziet komen. Dep het sponsje op je huid en verdeel het poeder gelijkmatig met ronddraaiende en glijdende bewegingen.

Het sponsje kan je gemakkelijk verwijderen om te reinigen. Ik steek het in een broekzak of lingeriezakje en het gaat zo mee de wasmachine in op 30°!

TIP: zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is alvorens Powder-Me aan te brengen. Zo krijg je het beste resultaat.