Self tanning anti age serum

GRATIS verzending vanaf € 50

Self tanning anti age serum

35,00 

Anti-aging gezichtsserum en zelfbruiner in één. Dankzij de gecertificeerde biologische en natuurlijke extracten krijg je een gezonde, subtiele kleur.

Beschrijving

Deze zelfbruiner geeft een natuurlijk ogende huidskleur, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verzorgt de huid intensief. Dit product breng je rechtstreeks op de huid aan, of mix het met je moisturizer voor een geleidelijke, natuurlijk ogende kleur.

Dankzij de anti-aging ingrediënten worden tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uitgesteld. Met diverse gepatenteerde technologieën (Odour Remove™, Flash Dry™ en HyH2O™ bijvoorbeeld) droogt deze zelfbruiner razendsnel op, plakt niet en geeft geen geur af.

TIP: Intensifieer het effect door het meermaals te gebruiken. Het is een zelfbruiner op maat. Gebruik eventueel een tanning mitt om het product mooi aan te brengen.

Hoe gebruik je het Self tanning anti age serum?

Stap 1 – Reinig je gelaat en hals grondig.

Stap 2 – Voeg het Self tanning anti age serum toe aan je moisturizer, of rechtstreeks op je huid. Gebruik 1 tot 3 druppels (ongeacht of je deze toevoegt aan je moisturiser).

Stap 3 – Breng het Self tanning anti age serum op je gezicht aan met cirkelvormige bewegingen zodat het product goed verdeeld wordt. Doe dit zeker ook als je het product toevoegt aan je moisturizer.

Stap 4 – Was je handen direct na gebruik.

Stap 5 – Voor het beste resultaat laat je de huid ongeveer vier uur niet in contact komen met water. De anti-aging zelfbruiner kan dan optimaal zijn werk doen.