Tanning Mitt

GRATIS verzending vanaf € 50

Tanning Mitt

8,00 

Zeer zachte zelbruiner handschoen waarme je elke Vita Liberata product egaal en streepvrij aanbrengt. Zacht aan één zijde, sponsachtig aan de andere zijde. Je handen blijven proper bij het aanbrengen van je zelfbruiner.

Beschrijving

Geschikt voor de gevoelige huid van je gezicht en je lichaam. De handschoen is herbruikbaar en wasbaar.

Dankzij het waterdichte materiaal aan de binnekant van de handschoen, verkleuren je handpalmen niet.

TIP: Spoel de handschoen na gebruik altijd direct uit. Let op: de handschoen mag niet te warm worden (niet warmer dan 30 graden), anders beschadig je het materiaal dat de kleuring van je handpalmen helpt voorkomen.

Zo gebruik je de Tanning Mitt:

Stap 1 – Trek de Tanning Mitt aan en pomp met je andere hand de zelfbruiner van je keuze op de handschoen. Afhankelijk van de zelfbruiner, volstaat het om drie pompjes of 5 tot 6 pompjes te gebruiken.

Stap 2 – Knijp vervolgens een paar keer met je hand, zodat het product goed over de Tanning Mitt verdeeld wordt. Je hebt zo een groter oppervlak om op je lichaam aan te brengen, dit helpt strepen te voorkomen.

Stap 3 – Breng de zelfbruiner met cirkelvormige bewegingen aan op de plekken waar je graag een zongebruinde teint wilt hebben. Soms kiezen mensen ervoor alleen de benen en armen te doen, maar vaak ook het hele lichaam.

Let op: vermijd je voetzolen, handpalmen en de zijkanten van je vingers zoveel mogelijk. Gebruik je zelfbruiner spaarzaam op de bovenkant van handen en voeten, de knieën en de ellebogen.

Stap 4 – Neem, nadat je overal de zelfbruiner hebt aangebracht, met een warme, vochtige doek nog even lichtjes de knieën, ellebogen en de knokkels van je vingers af. Dit geeft een nog natuurlijker resultaat.